Izvor: Blic, 21.Jan.2020, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽANDARM O KOM SU PISALI MEDIJI RAZNEO SEBE I LJUBAVNICU? Pronađena dva tela u automobilu kod Nove Pazove

Na putu između Batajnice i Nove Pazove jutros su nešto posle 9 sati pronađena dva beživotna tela u "opel vektri". Sumnja se da se pripadnik Žandarmerije Pavle R. sa jednom ženskom osobom razneo u automobilu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pavle se pored policijskog posla bavio i duborezom, televizija snimala reportažu o njemu: Ovo je žandarm koji je razneo sebe i ljubavnicu (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2020

Tela mladića i za sada nepoznate devojke pronađena su u "opel vektri" na putu između Batajnice i Nove Pazove Pripadnik žandarmerije čije je telo, zajedno sa ženskom osobom (28), pronađeno u utorak ujutru u vozilu na putu između Batajnice i Nove Pazove je, prema saznanjima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.