Vozač poginuo u sudaru između Melenaca i Kumana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač poginuo u sudaru između Melenaca i Kumana

Na putu između Melenaca i Kumana, danas oko 17.20 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Do saobraćajne nesreće je došlo, kada je automobil marke ''opel'' kojim je upravljao 56-ogodišnji vozač iz Novog Bečeja udario u kombi, saopšteno je iz Policijske uprave u Zrenjaninu.

Vozač automobila je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta a vozač kombija (1983) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zrenjanina je prebačen u Urgentni centar zrenjaninske bolnice.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su Viši tužilački saradnik u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednje preticanje u životu! Teška saobraćajka kod Zrenjanina, vozač "opela" poginuo!

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2018

Na putu između Melenaca i Kumana, danas oko 17:20 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula...Do saobraćajne nesreće je došlo, kada je automobil marke "opel" kojim je upravljao 56-godišnji vozač iz Novog Bečeja udario u kombi, saopšteno je iz Policijske uprave...

Nastavak na BKTV News...

UDES U MELENCIMA: Sudar automobila i kombija, poginula žena

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2018, 00:18

Jedna osoba poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći na putu između Melenaca i Kumana, saopštila je policijska uprava Zrenjanina Jedna osoba poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći na putu između Melenaca i Kumana, saopštila je policijska uprava Zrenjanina. Do saobraćajne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.