Vesti iz Riselhejma: Opel ima NOVI LOGO (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 13:26

Vesti iz Riselhejma: Opel ima NOVI LOGO (FOTO+VIDEO)

Prvi modeli sa novom "munjom" dolaze uskoro.

Opel se pridružio sve većem broju automobilskih brendova koji su odlučili da modernizuju dizajn svog logotipa. Da bi bili u skladu sa trendovima digitalizacije i elektrifikacije, svi se opredeljuju za jednostavniji dvodimenzionalni pristup lišen detalja.

Nemački brend nije izuzetak i može još bolje da koristi svoj logo munje u svojim naporima da pokaže svoju posvećenost elektrifikaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Opel će zato od 2028. proizvoditi isključivo električne modele, a pre toga će akcenat staviti na elektrificirane modele.

Kraj ove godine želi da dočeka sa 15 električnih  modela, a prvi model sa novim logom stiže sledeće godine. To je potvrdio lično prvi čovek Opela Florijan Huetl. Pritom ne otkriva ime modela koji će imati čast da prvi nosi novu Opelovu značku.

Sve će biti mnogo jasnije u septembru na sajmu automobila u Minhenu, gde će Opel promovisati novi logo, kao i brojne novitete pripremljene za skoriju budućnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.