VELIKA POTERA KOD ZAGREBA: Sipao gorivo na pumpi, pa pobegao! Posle probio rampu, divljao na putu, jedva ga stigli! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Maj.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA POTERA KOD ZAGREBA: Sipao gorivo na pumpi, pa pobegao! Posle probio rampu, divljao na putu, jedva ga stigli! (VIDEO)

U Zagrebu se odigrala prava drama. Vozač "opel astre" bosanskohercegovačkih registracija natočio je gorivo na benzinskoj pumpi blizu Karlovca, međutim, račun nije platio pa je počeo da beži.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FILMSKA POTERA: Sipao gorivo na pumpi, pa pobegao! Jedva ga uhvatili nakon što je probio rampu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2019

Prava filmska priča...U Zagrebu, na pumpi, sve se odigralo kao na nekom filmu...Vozač "opel astre" bosanskohercegovačkih registracija natočio je gorivo na benzinskoj pumpi blizu Karlovca, međutim, račun nije platio pa je počeo da beži...Usput je probio rampu na naplatnim kućicama u Lučkom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

HRVAT DIVLJAO NA AUTO-PUTU, 4 POLICAJCA GA JEDVA PRIVELA: Prvo pobegao sa pumpe, pa jurio suprotnim smerom i probio naplatnu rampu! Ovo su novi detalji filmske potere u Zagrebu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Maj.2019

Četiri policajca jedva su iz automobila izvukla muškarca koji je sipao gorivo na benzinskoj pumpi na auto-putu u smeru Zagreba i potom pobegao ne plativši račun.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.