U sudaru kod Valjeva dvoje mrtvih

Izvor: B92, 28.Jun.2009, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru kod Valjeva dvoje mrtvih

Valjevo -- Dvoje putnika je poginulo, a troje povređeno u saobraćajnoj nesreći, koja se oko podneva dogodila na putu Valjevo-Šabac, u selu Brankovina.

Do nesreće je došlo kada se sudarili vozilo "golf 3", koje se kretalo iz pravca Šapca prema Valjevu, a kojim je upravljao Željko Nikolić iz Draginja i vozilo "opel vektra", koje se kretalo iz pravca Valjeva prema Šapcu, kojim je upravljala Marija Popeskov iz Kikinde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U snažnom sudaru, vozila su potpuno uništena, a na licu mesta poginuo je Miodrag Popeskov iz Kikinde, dok je na putu za valjevsku bolnicu izdahnula Bojana Slavnić, takođe iz Kikinde, koji su se nalazili u "opelu".

Povređene su Smilja Felbab i Marija Popeskov, koje su se nalazile u vektri, kao i vozač "golfa 3" Željko Nikolić.

Dežurni istražni sudija opštinskog suda u Valjevu Snežana Jovanović nije mogla ništa detaljnije da kaže o uzrocima sudara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.