U saobraćajnoj nesreći kod Smedereva jedna osoba poginula, jedna teško povređena

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći kod Smedereva jedna osoba poginula, jedna teško povređena

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Smederevu danas je poginuo N.P. iz Smedereva, vozač Opel "kadeta" kabriolet, a desetogodišnji dečak K.P., koji je bio s njim u kolima s teškim povredama je prebačen u Beograd.

Direktor smederevske Bolnice Nenad Đorđević potvrdio je agenciji Beta da je saputnik u Opel "kadetu" u kritičnom stanju prebačen u Beograd s povredama glave i prelomima kostiju.

"Nije jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zbog čega je 'kadet' prešao na levu stranu kolovoza, to tek treba da utvrdi istraga. Vozač je na mestu nesreće preminuo, a dete je u teškom stanju. Verovatno je vozač izgubio kontrolu nad vozilom" rekla je dežurni tužilac.

Vozač "kadeta" je išao od Kolarskom ulicom od Novog groblja ka gradu i pre no što je došao do ukrštanja sa Proleterskom ulicom, kada je očigledno izgubio kontrolu i prešao na levu stranu, udario je u auto bračnog para iz Beograda koji su zadobili lakše povrede. Potom je udario u još jedan auto, pa u betonsku banderu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.