Tuže Opel zbog reklame

Izvor: B92, 23.Avg.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuže Opel zbog reklame

Kompaniji Opel preti tužba nemačkih vlasti zbog reklamne kampanje u kojoj se nudi doživotna garancija za vozila ovog proizvođača automobila.



Naime, početkom avgusta Nemačka kancelarija za zaštitu konkurencije kritikovala je Opel zbog njihove kampanje, na šta je proizvođač odgovorio da nema nameru da prekida kampanju.

Iz Opela su takođe dodali da je tačno da daju doživotnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << garanciju, ali da svaka ima svoje uslove koji su jasno navedeni u kampanji.

Predstavnik Kancelarije za zaštitu konkurencije rekao je da je reklama prevara i da je tačno da ne postoji vremenski rok trajanja garancije, ali da ona podrazumeva popravku samo onih vozila koja nisu prešla 100.000 kilometara.

Prva vožnja: Opel Meriva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.