Turcima pritvor zbog marihuane

Izvor: Blic, 08.Jul.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turcima pritvor zbog marihuane

Dvojici državljana Turske određen je pritvor do mesec dana pošto je u njihovom automobilu pronađeno 78 grama marihuane, saopštila je danas policija Sremske Mitrovice.

Policija je navela da je marihuana zaplenjena na graničnom prelazu Batrovci na ulasku u Srbiju u "opel astri" nemačke registracije u kojoj su bili Turci Husein V. (32) i Rasim K. (36).

- Nakon hapšenja i zadržavanja, osumnjičeni su zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici koji im je odredio pritvor do mesec dana - piše u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvorena dva turska državljana zbog marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2011

SREMSKA MITROVICA -..Istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do mesec dana dvojici turskih državljana zbog sumnje da su pokušali da u Srbiju unesu drogu, saopštila je danas mitrovička policija...Osnovano se sumnja da su turski državljani Husevin V.(32) i Rasim K.(36)...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.