Težak udes kod Titela: Automobil udario u kamion, poginuo vozač

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Titela: Automobil udario u kamion, poginuo vozač

U saobraćajnoj nesreći danas nešto posle 14 časova na ulazu u Lok kod Titela, poginuo je vozač automobila, čiji je identitet zasad nepoznat.

Nesreća se dogodila na ulazu u ovo selo iz pravca Vilova, kada je vozač "opel kadeta" iz još neutvrđenih razloga, u jednoj od krivina udario u kamion. Zbog ove nesreće, intervenisale su ekipe vatrogasaca iz Titela i Novog Sada, koji su izvukli telo iz smrskanog vozila.

Služba hitne medicinske pomoći iz Titela je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nam je rečeno u toj zdravstvenoj ustanovi, mogla samo da konstatuje smrt muškarca. Policija obavlja uviđaj, a saobraćaj se odvija jednom trakom.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)


Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Titela, poginuo muškarac

Izvor: B92, 23.Jun.2017

U saobraćajnoj nesreći na ulazu u Lok kod Titela, poginuo je vozač automobila, čiji je identitet zasad nepoznat, pišu "Večernje novosti"...Nesreća se dogodila na ulazu ovo selo iz pravca Vilova, kada je vozač "opel kadeta“ iz još neutvrđenih razloga, u jednoj od krivina udario u kamion...Zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.