Izvor: RTS, 02.Okt.2021, 12:37

Sudar na putu Valjevo–Šabac u Brankovini, poginule dve osobe

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata u Brankovini nastradalo je dvoje Valjevaca. Kako RTS saznaje, direktni sudar dogodio se na delu puta sa tri kolovozne trake, na putu Valjevo–Šabac u selu Brankovina.
Prema nezvaničnim informacijama, vozač "pasata" sa novosadskim tablicama D. Š. (1972), koji se kretao iz pravca Šapca prešao je iz svoje u treću kolovoznu traku i direktno se sudario sa "opel astrom" valjevskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tablica u kojoj su poginuli vozač M. Đ. (1985) i suvozač M. A. (1965) iz Valjeva.
Vozač "pasata" novosadskih tablica sa teškim povredama opasnim po život prevezen je u valjevsku bolnicu.
Nakon provere ispravnosti vozila i drugih okolnosti nesreće, istraga će utvrditi razloge zbog kojih je došlo do direktnog sudara u ranim jutarnjim časovima na putu Valjevo–Šabac u Brankovini.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje poginulo na magistralnom putu kod Valjevo, sudar sa vozilom novosadskih tablica

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2021

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Brankovini na magistralnom putu Valjevo-Šabac, nastradali su M.Đ. i M.A. iz Valjeva.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.