Raste potražnja za Opel Insignijom u Evropi

Izvor: B92, 29.Maj.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste potražnja za Opel Insignijom u Evropi

Od premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu 2013. i pojavljivanja na tržištu tokom jeseni, Opel je primio 100.000 narudžbina za restilizovanu Insigniju, saopšteno je iz kompanije.

U prva četiri meseca 2014. godine, Insignia je bila automobil broj jedan svom segmentu u Velikoj Britaniji, Španiji i Holandiji. Na mnogim drugim evropskim tržištima, uključujući Belgiju, Italiju, Austriju, Švajcarsku i Norvešku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Opelov model srednje klase potvrdio je svoje prisustvo zauzimajući mesto broj dva po izboru kupaca.

Na domaćem, nemačkom tržištu, Insignia takođe zauzima drugo mesto u svom segmentu sa stopom rasta prodaje od 46 odsto u poređenju sa istim periodom 2013.

U odnosu na izbor modela pre restilizacije, porodica aktuelne Insignije proširena je za još jednu verziju, Country Tourer. Ovaj "kros" model predviđen za vožnju po svim terenima, dopunjava ulogu koju ima Insignia Sports Tourer kao porodični i poslovni karavan.

Opel Insignia Country Tourer trenutno predstavlja izbor oko pet procenata svih kupaca koji se odlučuju za Insigniju, kažu u Opelu.

Otkako je predstavljena 2008. godine, Opel Insignia prodata je u više od 600 hiljada primeraka.

Pročitajte više o modelu Opel Insignia Country Tourer.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.