Radar snimio brzinu od 696 km/h. Policiji nije bilo sumnjivo

Izvor: AutoBlog, 13.Feb.2024, 10:06

Radar snimio brzinu od 696 km/h. Policiji nije bilo sumnjivo

Ponekad se zaista moramo zapitati u kakvom svetu živimo. Naime - kako piše Auto Zeitung - automatizovani radar s kamerom postavljen u belgijskoj pokrajini Quiévrain fotografisao je automobil koji je navodno vozio brzinom od 696 km/h. Zna se čak i vrsta automobila, a to je Opel Astra. Nakon što su prestupniku "oprostili'' uobičajenu toleranciju koja važi u Belgiji, konačna brzina je iznosila 654 km/h, odnosno Astra je u jednoj sekundi prelazila čak 193 metra. I to u zoni gde je ograničenje brzine 50 km/h, navodi Index.hr. Međutim, policiji to uopšte nije bilo sumnjivo pa su vlasniku Astre - očigledno najbržeg automobila u istoriji Opela - hladnokrvno poslali kaznu u...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Radar snimio brzinu od 696 km/h: Policiji nije bilo sumnjivo

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2024

​Automatizovani radar s kamerom postavljen u belgijskoj pokrajini Quiévrain fotografisao je automobil koji je navodno vozio brzinom od 696 km/h, piše Auto Zeitung.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.