Pretučeni vozač GSP-a i putnik

Izvor: Press, 26.Avg.2010, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni vozač GSP-a i putnik

Nakon što je izazvao sudar sa vozilom GSP-a, vozač „opel askone", umesto da se izvini, uleteo u autobus sa prijateljem i pretukao šofera i osamdesetogodišnjeg putnika Vozač GSP „Beograd" Slobodan Živoradović (58), kao i putnik u autobusu Dragiša Okanović (80), pretučeni su juče nakon saobraćajne nesreće, koju su izazvali upravo napadači vozilom „opel askona" kod raskrsnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bulevara Despota Stefana i Skadarske ulice! Umesto da se izvine Živoradoviću zbog sudara, bahati vozač i suvozač iz „opela" uleteli su u autobus na liniji 32E, istukli Slobodana i Dragišu i pobegli!
Slobodan Živoradović nam je ispričao da je neposredno pre sudara ušao u raskrsnicu u kojoj je imao prvenstvo prolaza.
- Vozač „opela" me je video da nailazim i očekivao sam da će se zaustaviti, jer je bilo očigledno da imam prednost. Međutim, bezobrazno je uleteo ispred mene. Nisam imao vremena da zakočim i naleteo sam na zadnji deo „opela" - priča Slobodan.
Prema njegovim rečima, odmah nakon sudara, iz „opela" su izašla dva muškarca romske nacionalnosti i bahato uletela u autobus.
- Bilo je strašno. Pred svim prisutnim putnicima počeli su da me udaraju pesnicama po glavi. Pokrivao sam lice rukama, ali nisam mogao da se odbranim. Dok su ostali putnici stajali i uplašeno posmatrali, Dragiša je prišao i pokušao da pomogne i smiri situaciju. Međutim, čim su ga ugledali kako prilazi, odmah su skočili i na njega. Tek kada je neko od putnika zapretio da će pozvati policiju, seli su u automobil i pobegli - priča ogorčeni Slobodan.
Iako povređen, Slobodan je nekako dovezao autobus do Trga Republike, gde ih je sačekala Hitna pomoć.
- I vozač i putnik su zadobili povrede lica, vrata i grudnog koša. Nakon ukazane prve pomoći, povređene smo prosledili na Vojnomedicinsku akademiju - rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći
U GSP „Beograd" kažu da će nakon policijske istrage tužiti osumnjičene.
- Imamo registarski broj vozila koje je izazvalo sudar i policija trenutno traga za napadačima. Kada ih pronađu i uhapse, podnećemo krivičnu prijavu protiv njih. Slobodanu smo dali nekoliko dana odmora zbog povreda i pretrpljenog stresa - rekao je Radoslav Nikolić, generalni direktor GSP-a.   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na vozača GSP

Izvor: Danas, 26.Avg.2010

Vozač GSP-a na liniji 32 Slobodan Živković, pretučen je juče oko 14 časova na raskrsnici Bulevara Despota Stefana i Skadarske ulice, preneli su elektronski mediji.

Nastavak na Danas...

SEDMI NAPAD NA VOZAČA GSP

Izvor: Kurir, 26.Avg.2010

Slobodana Živkovića napao vozač „opel askone“, koji je svojom nepažnjom izazvao sudar. Svi putnici i napadači se razbežali..Usred bela dana u ulici Despota Stefana prebijen je još jedan vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća!..Pedesetdvogodišnji Slobodan Živković dobio je batine kada...

Nastavak na Kurir...

Beograd: Vozač GSP-a i putnik dobili batine!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2010

Nakon što je izazvao sudar sa vozilom GSP-a, vozač "opel askone", umesto da se izvini, uleteo u autobus sa prijateljem i pretukao šofera i osamdesetogodišnjeg putnika...Vozač GSP "Beograd" Slobodan Živoradović (58), kao i putnik u autobusu Dragiša Okanović (80), pretučeni su juče nakon saobraćajne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.