Policija zaustavila vozača sa 5,41 promilom alkohola u krvi

Izvor: Politika, 21.Mar.2012, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaustavila vozača sa 5,41 promilom alkohola u krvi

SMEDEREVO – Saobraćajna policija zaustavila je u centru Smedereva vozača sa rekordnih 5,41 promilom alkohola u krvi, rečeno je danas Tanjugu u Policijskoj upravi Smedereva.

„Policija je juče, u 15.45 časova, u Karađorđevoj ulici u centru Smedereva zaustavila vozača Z. D. (56) 'opel korse' smederevskih registarskih oznaka koji je imao 5,41 promila alkohola u krvi”, rekao je portparol Policijske uprave u Smederevu Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Nikolić. On je odmah prebačen na zadržavanje do 12 sati do istrežnjenja, u prostorije u Velikoj Plani, dodao je Nikolić.

Standardna procedura zadržavanja do istrežnjenja sprovodi se nad svim vozačima kod kojih se ustanovi da u krvi imaju iznad 1,2 promila alkohola, dodao je Nikolić. Vozaču Z. D. sledi prekršajna prijava sa zaprećenom kaznom od najmanje 15 dana zatvora i 14 kaznenih poena.

Tanjug

objavljeno: 21/03/2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.