Poginuo motociklista na putu za Grocku

Izvor: Studio B, 03.Avg.2010, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista na putu za Grocku

Jedan muškarac poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Grocku.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada je motociklista tokom preticanja prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa automobilom marke "opel".

Motociklista je na licu mesta poginuo, a tokom uviđaja saobraćaj na tom delu puta odvijao se otežano oko dva sata.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo motociklista na Smederevskom putu

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Avg.2010

Motociklista, starosti oko 60 godina poginuo je danas na Smederevskom putu, kod stovarišta "Nova Šumadija", potvrdjeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći Grocka. Motociklista je, prema izjavama svedoka, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa putničkim automobilom.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Poginuo motociklista na Smederevskom putu

Izvor: Blic, 03.Avg.2010

Motociklista, starosti oko 60 godina poginuo je danas na Smederevskom putu, kod stovarišta "Nova Šumadija", potvrđeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći - Grocka...Motociklista je, prema izjavama svedoka, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa putničkim automobilom...Lekari Hitne pomoći...

Nastavak na Blic...

POGINUO POŠTAR

Izvor: Kurir, 04.Avg.2010, 09:17

BEOGRAD - Stravičan udes! Milivoje Lukić (64), poštar u penziji, poginuo je juče oko 10 sati, kada se skuterom zakucao u automobil „opel kadet“ na Smederevskom putu...BEOGRAD - Stravičan udes!..Milivoje Lukić (64), poštar u penziji, poginuo je juče oko 10 sati, kada se skuterom zakucao u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.