Poginuo motociklista

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista

Beograd - Milivoje L. (64) poginuo je juče u 10 sati kada je na Bulevaru revolucije na ulazu u Grocku motociklom naleteo na "opel kadet" kojim je upravljao P. S.

Do nesreće je došlo kada je Milivoje pokušao da prestigne kolonu vozila ispred sebe na Bulevaru revolucije, kod broja 107/g. U trenutku kad je ušao u suprotnu traku, naleteo je na braon "opel kadet" koji se kretao u suprotnom smeru.

- Vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam oko 50 na sat kad sam ugledao motociklistu ispred sebe. Sve se odigralo munjevitom brzinom, tako da nisam stigao ni da zakočim ni da se sklonim u stranu. Udario mi je u branik, a zatim se iz sve snage odbio na šoferšajbnu u koju je udario glavom - priča vozač "opel kadeta" P. S., koji je u kolima vozio ženu i devetomesečnu bebu na zadnjem sedištu.

On je odmah pozvao Hitnu pomoć, a pokušao je i sam da pomogne nesrećnom Milivoju.

- Pošto nije davao znake života, pokušao sam da mu dam veštačko disanje. Lekari su mi odvezli ženu i bebu, koji su pretrpeli šok - priča vozač.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.