Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jan.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo 18-godišnjak, tri mladića povrijeđena

Dejan Vranješ (18) iz Nove Topole poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Čatrnja Nova Topola, dok su još tri mladića povrijeđena. Do nesreće je došlo kada je automobil u kojem su se nalazili mladići, sletio sa puta i uradio u drvo, potvrdila je Srni portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković – Vidović. Teško je povrijeđen Milenko Gvozden (20) iz Gradiške, koji je upravljao automobilom, dok su lakše povrede zadobili njegovi saputnici Marko Aleksić (19) i D.M. (17) iz Nove Topole. Saobraćajna nesreća se dogodila oko 3.00 časa u rejonu sela Berek, a, prema preliminarnim Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/poginuo-18-godisnjak-tri-mladica-povrijedjena.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u novogodišnjoj noći: Poginuo 18-godišnjak, 3 mladića povrijeđena

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2013

GRADIŠKA - Mladić čiji su inicijali V.D. /18/ poginuo je, dok su još tri lica povrijeđena, rano jutros u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Čatrinja-Topola u mjestu Barek, opština Gradiška, rečeno je Srni u MUP-u Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Poginuo Dejan Vranješ iz Nove Topole

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2013

GRADIŠKA - Osamnaestogodišnji Dejan Vranješ iz Nove Topole poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Čatrnja - Nova Topola, dok su još tri mladića povrijeđena, kada je automobil sletio sa puta i uradio u drvo, potvrdila je portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.