Pijani vozač naleteo na saobraćajca

Izvor: B92, 10.Nov.2010, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani vozač naleteo na saobraćajca

Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila Vlada P. (39) iz Kragujevca koji je u alkoholisanom stanju vozilom Opel Astra naleteo na saobraćajnog policijaca Miroslava Đ. (28) koji je vršio uviđaj saobraćajne nezgode.



Policajcu Miroslavu Đ. pomoć je ukazana u Kliničkom centru u Kragujevcu, gde je utvrđeno da je zadobio lake telesne povrede, navodi se u saopštenju i dodaje da je Vlado P. bio u stanju potpune alkoholisanosti i da je alkometar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazao da ima 2,23 promila alkohola u organizmu.

Vlado P. je u takvom stanju i vozeći neprilagođenom brzinom, automobilom prošao između reflektujućih kupa kojima je bilo obeleženo mesto saobraćajne nezgode na raskrsnici ulica Vladimira Rolovića i Avalske i naleteo na policajca.

Potom je levim točkovima prešao preko motocikla marke Honda koje je je učestvovalo u nezgodi i dodatno ga oštetio.

Vozio sa 5,10 ‰ alkohola u krvi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.