Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani vozač izazvao sudar na Avalskom putu, a zatim pokušao da pobegne

Mladić u alkoholisanom stanju izazvao je večeras oko 19 sati direktan sudar na Avalskom putu u kojem su dve žene lakše povređene i kolima Hitne pomoći prevezene na odeljenje traume Urgentnog centra.

Kako saznajemo, on je upravljao automobilom marke "opel astra" kada je na krivini u blizini restorana "1.000 ruža" prešao u suprotnu traku i udario u automobil marke " >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pežo" kojim je upravljala Biljane S..

Prema nezvaničnim informacija, B. S. je sa drugaricom krenula po svoju decu koja su bila kod njenog rođenog brata u Rakovici. Nakon nesreće u pomoć im je pritekao građanin isred čije kuće se i desila saobraćajka.

Kada je video šta se dogodilo, on je, prema rečima očevidaca istrčao iz automobila, preskočio ogradu i utrčao u njivu pokušavajući da pobegne. Međutim nekoliko mladića iz već formirane kolone automobila ga je sustiglo i počelo da ga udara pesnicama.

Pravi uzrok nesreće još nije poznat, a policijska istraga je u toku.

Saobraćaj je u ovom delu grada bio blokiran oko pola sata, nakon čega je normalizovan.

Povezane vesti: Policajac povređen u saobraćajnoj nezgodi Lančani sudar u centru Beograda, povređene tri osobe Žena povređena u saobraćajnom udesu Autom uleteo na okretnicu autobusa 101 i udario pešaka Devojka lakše povređena u udesu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izazvao sudar pa pokušao da pobegne

Izvor: Mondo, 26.Mar.2012, 01:12

Mladić u alkoholisanom stanju izazvao je u nedelju oko 19 sati direktan sudar na Avalskom putu. Lakše su povređene dve žene.

Nastavak na Mondo...

Pretukli pijanog vozača koji je izazvao udes i pokušao da pobegne

Izvor: Blic, 26.Mar.2012

Mladić u alkoholisanom stanju izazvao je sinoć oko 19 sati direktan sudar na Avalskom putu u kojem su dve žene lakše povređene i kolima Hitne pomoći prevezene na odeljenje traume Urgentnog centra. ..Kako saznajemo, on je upravljao automobilom marke "opel astra" kada je na krivini u blizini restorana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.