Izvor: B92, 05.Apr.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro mladih poginulo u sudaru

Vrbas -- Petoro mladih poginulo je u današnjem sudaru putničkog automobila i autobusa u Vrbasu.

Tu informaciju je potvrdio Tanjugu dežurni istražni sudiija Opštinskog suda Sreća Vučenov. Poginuli su A.H. (26), D.K. (21), S.L. (26) i maloletni R. M. (16), svi iz Kucure, i S.G. (22) iz Vrbasa. Nesreća se dogodila u ulici Svetozara Markovića oko 16 časova, kada je automobil "opel" u kojem su bili svih petoro nastradalih prešao na levu kolovoznu traku i sudario se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa autobusom javnog prevoznika Vrbas, rekao je sudija Vučenov.

On je napomenuo da je četvoro mladih nastradalo na licu mestu, dok je jedna osoba prebačena u vrbasku bolnicu, ali je ubrzo preminula. Istraga o uzrocima ove teške saobraćajne nesreće se nastavlja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.