POTRESNO! OTAC SE ONESVESTIO PORED MRTVE ĆERKE (21): Tamara korsom izletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u betonski stub!

Izvor: Kurir, 24.Sep.2019, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO! OTAC SE ONESVESTIO PORED MRTVE ĆERKE (21): Tamara korsom izletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u betonski stub!

Tuga: Ocu Tamare Stojanović (21) iz Aranđelovca, koja je poginula za volanom „opel korse“, pozlilo je kada je ugledao telo svoje mezimice

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OČEVICI OTKRILI ČUDAN DETALJ TAMARINE POGIBIJE: Nije DIVLJALA PO PUTU, bila je IZUZETNO PAŽLJIVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2019

Tamara Stojanović (21) je "opel korsom" sletela s puta, prevrnula se na krov, udarila u banderu i poginula..Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca poginula je prekjuče na Ibarskoj magistrali u Trbušnici kod Lazarevca, kad je "opel korsom", pri brzini od samo 50 kilometara na sat, sletela s puta,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.