„Opel sleteo sa puta u kanal, troje putnika teško povređeno

Izvor: Press, 17.Jan.2011, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Opel" sleteo sa puta u kanal, troje putnika teško povređeno

Aleksandar B. (30), Igor A. (32) i Branko A. (30) teško su povređeni u ponedeljak, pola sata posle ponoći, na zrenjaninskom putu u Kovilovu. Aleksandar B., koji je vozio „opel tigru", izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Automobil se nekoliko puta prevrnuo, pre nego što se zaustavio u kanalu. Kako Press saznaje u saobraćajnoj policiji, do stravičnog udesa došlo je nedaleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od skretanja za hotel „Prezident" u Kovilovu.- Aleksandar B. upravljao je „opel tigrom" beogradskih registarskih oznaka, i kretao se zrenjaninskim putem od Padinske skele prema gradu. U jednom trenutku, verovatno zbog brze vožnje, on je izgubio kontrolu i izleteo sa puta. „Opel" se 100 metara kretao travnjakom pored puta, a onda se prevrnuo u kanalu dubokom pet metara! Vozač i putnici Igor A. i Branko A. ispali su iz kola i zadobili teške povrede - kažu naši sagovornici iz MUP-a.
U saobraćajnoj policiji kažu da je prizor koju su zatekli pored zrenjaninskog puta bio stravičan.
- Delovi automobila bili su rasuti svuda okolo, a takođe i delovi garderobe i cipele trojice mladića koji su ispali iz „opela" - rekli su naši sagovornici.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.