Opel sleteo s puta kod Zlatokopačke petlje

Izvor: juGmedia, 15.Jan.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel sleteo s puta kod Zlatokopačke petlje

VRANJE – Kod nadvožnjaka „Zlatokopačka petlja“ jutros u pet sati  došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna maloletna osoba zadobila tešku telesnu povredu, dok je V.S (19)  zadobio laku telesnu povredu.Policija je saopštila da je do saobraćajne nezgode  došlo kada je vozilo marke „opel“, vranjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.S udarilo u zaštitnu ogradu koju je probilo i sletelo pored puta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Nakon izvršenog uviđaja protiv devetnaestogodišnjeg vozača  Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju biće podneta krivična prijava zbog  sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: RTS, 15.Jan.2014

Policija uhapsila Ejupa S. iz Preševa zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi...Niška policija uhapsila je Ejupa S. (1993) iz Preševa zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz držane granice i krijumčarenje ljudi i određena...

Nastavak na RTS...

Dve osobe povređene kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2014

U saobraćajnoj nezgodi kod Zlatokopačke petlje 2 osobe, od kojih jedna teže, povređene su kada je “Opel” kojim je upravljao V.S. (19) udario u zaštitnu ogradu i sleteo sa puta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.