Opel preskače važan sajam automobila, predstavlja Astru mesec dana ranije

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 19:01

Opel preskače važan sajam automobila, predstavlja Astru mesec dana ranije

Poznati nemački auto-brend saopštio je da neće učestvovati na ovogodišnjem salonu automobila u Minhenu, manifestaciji koja je nasledila međunarodni frankfurtski auto-sajam.

Iako deluje kao iznenađenje da jedan važan nemački proizvođač odsustvuje sa najveće automobilske smotre u Nemačkoj, takav ishod je u stvari posledica odluke matične kompanije Stellantis.

Naime, Stellantis, koji pod svojim otkriljem ima veliki broj brendova, odlučio je da se ni jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od njih neće pojaviti pod kupolama minhenskog sajma, piše Automotive News.

To znači da publika u ovom nemačkom gradu neće imati prilike da vidi ni novitete marki Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo i Jeep.

Kako prenosi Automotive News, Opel će umesto na sajmu u Minhenu, u septembru, premijeru nove Astre održati mesec dana ranije na posebnom događaju.

Sa druge strane, prisustvo u Mihnenu za sada su potvrdili Volkswagen, Ford, Dacia, Polestar, Audi, Porsche, Cupra, Mercedes-Benz, BMW i Nio, dok će ovogodišnji salon preskočiti proizvođači kao što su Jaguar Land Rover, Toyota i Kia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.