Opel najavio dva nova modela, vraća poznato ime u svoju gamu FOTO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 11:18

Opel najavio dva nova modela, vraća poznato ime u svoju gamu FOTO

Proizvođač je objavio sliku na kojoj se vide obrisi dva nova automobila.

Kao što smo već pisali, Opel je odlučio da jedno ime iz prošlosti vrati na scenu. U pitanju je Frontera, koja je nekada bila terenac, a koja će u narednom izdanju biti kompaktni SUV model.

Proizvođač je objavio sliku na kojoj se vide obrisi dva automobila skrivena ispod prekrivača, a u pitanju su pomenuta Fornter >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i druga generacija SUV-a Grandland.

Oba noviteta mogu se naći na ilustraciji koja prati Opelovu najavu o električnom asortimanu u svojoj gami. Kompanija podseća da nudi niz električnih vozila, od mikro automobila Rocks, preko modela Mokka, Astra i Combo, do velikog Movana. Nedostaju samo SUV vozila na struju, a ona stižu u vidu novih Frontere i Grandlanda.

Za Fronteru se do sada zna da je u pitanju praktičan porodični model i duhovni naslednik Crosslanda. Mehanička osnova će biti podeljena sa drugim modelima iz asortimana, uključujući novi Citroen C3 Aircross.

Pominje se i produžena verzija sa sedam sedišta, kao i korišćenje nove Smart mehaničke platforme koja omogućava automobile sa klasičnim SUS motorima.

Sa Grandlandom treba očekivati dalji napredak, otprilike ono što je Peugeot najavio sa E-3008.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opel najavio dva nova modela, vraća poznato ime u svoju gamu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2024

Opel je odlučio da jedno ime iz prošlosti vrati na scenu. U pitanju je Frontera, koja je nekada bila terenac, a koja će u narednom izdanju biti kompaktni SUV model.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.