Opel na Business Exitu u Novom Sadu

Izvor: B92, 25.Sep.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel na Business Exitu u Novom Sadu

Kompanija Opel učestvovaće na Business Exitu, koji će se održati u četvrtak 27. septembra u Novom Sadu. Ova manifestacija koja se dešava na Petrovaradinskoj tvrđavi ima za cilj promovisanje bogatstva kulture i tradicije Srbije.

Kompanija Opel koja u 2012. proslavlja 150 godina postojanja, pripremila je za ljubitelje automobila brojna iznenađenja i akcije. Jedna od njih je i učešće na manifestaciji Business >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Exit.

Posetioci će na Petrovaradinskoj tvrđavi, ispred Muzeja grada Novog Sada, moći da uživaju u specijalnoj izložbi Opelovih automobila - od oldtajmera do najnovije Astre GTC.

Osim toga, za vreme Business Exita, Opel partner ‘’Ćircom d.o.o.’’ iz Zrenjanina omogućio je dodatni popust za sva pravna lica koji iznosi 12 % za sve modele Opel Insignije.

Manifestacija Business Exit ima cilj da bogatstvo kulture i tradicije Srbije, pretvori u snažnu medijsku sliku i privlačan ambijent za poslovno povezivanje Srbije i sveta, kao i da na zanimljiv, multimedijalan način predstavi Srbiju i srpske brendove, investitorima, stranim novinarima, ambasadama i poslovnim ljudima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.