Opel astra TCR trkač spreman za Frankfurt

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel "astra TCR" trkač spreman za Frankfurt

Opel je na internetu objavio prve zvanične rendere novog "astra TCR" trkačkog modela koji će svetsku premijeru imati na Salonu automobila u Frankfurtu.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovaj okretni trkač se bazira na novoj "astri", a kao što mu i ime kaže, namenjen
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

je takmičenju u TCR seriji koja se sastoji od nacionalnih i kontinentalnih šampionata, kao i globalne "TCR International Series".

Detaljne specifikacije će biti poznatije kasnije, ali verujemo da će automobil ispod haube imati 2.0-litarski motor sa oko 325KS (242 kW) i do 410 Nm obrtnog momenta.

Na renderima možemo da primetimo da će model imati agresivnu prednju masku, haubu sa ventilacijom, a tu su i zadnji spojler i difuzer koga okružuju dva masivna vrha izduvnih cevi.

U saopštenju, Tima Miler iz Opela je rekla: "Turing trke automobila su oduvek bile važne za Opel. Filozofija nove TCR serije je u skladu sa našom idejom trka za mušterije. Želimo da ambicioznim privatnim timovima pružimo platformu za uzbudljiv sport uz pristupačnu cenu."

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nova Astra za trkačku stazu: Opel pojačava trkačku flotu za privatne kupce

Izvor: AutoBlog, 31.Jul.2015

Riselshajm. Opel proširuje aktivnosti u domenu trka turističkih automobila za svoje kupce. Sportska divizija proizvođača iz Riselshajma razvija turistički trkački automobil baziran na novoj Astri, koja će svoju svetsku premijeru proslaviti na Salonu automobila u Frankfurtu (IAA) ovog septembra,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.