Opel Fest se nastavlja kod ovlašćenih prodavaca

Izvor: B92, 03.Dec.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Fest se nastavlja kod ovlašćenih prodavaca

Nakon manifestacije Opel Fest koja je održana u hali 5 Beogradskog sajma od 23. novembra do 1. decembra, kompanija Opel nastavila je sa svojom novogodišnjom ponudom kod ovlašćenih prodavaca širom Srbije. Akcija će trajati do kraja 2013. godine.

Kompletna lista vozila na akciji nalazi se na zvaničnom sajtu. Tu se u svakom trenutku mogu pronaći trenutne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacije o Opel vozilima koja se nalaze na centralnom lageru, kao i o vozilma koja su raspoloživa na lagerima kod pojedinih ovlašćenih prodavaca.

Obezbeđena je i brza pretraga, pa svi zainteresovani kupci mogu da pronađu automobil koji ih zanima preko odabira modela, boje ili prodavca, a podaci su aktuelni jer se liste vozila svakodnevno ažuriraju. Ukoliko su budućem kupcu potrebne dodatne informacije, na sajtu se mogu pronaći svi podaci o određenom ovlašćenom prodavcu – adresa i mapa, broj telefona, e-mail i Internet adresa.

U Opelu napominju i da u je okviru akcije OPEL SERVICE 4+ omogućen besplatan pregled i kontrola antifriza za sva vozila starija od 4 godine. Osim toga, u ponudi su i originalni rezervni delovi, kao što su metlice brisača od 1.796 dinara, akumulatori od 9.607 dinara, kočione pločice od 6.177 dinara...
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.