Opel Corsa najtraženiji auto na tržištu

Izvor: Autoportal.rs, 29.Okt.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel "Corsa" najtraženiji auto na tržištu

Iako se peta generacija proslavljenog Opel modela još uvek nije pojavila na tržištu to nikako nije uticalo na potražnju za ovim automobilom koja je nikad veća.

Kako stvari stoje Opel nema razloga za brigu kada je budućnost ove kompanije u pitanju. Nedavno smo pisali o uspehu koje su došadašnje četiri generacije modela "Corsa" imale a čini se i da će nova, peta generacija, biti podjednako uspešna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << />
U Evropi će prodaja nove Corse početi na samom kraju tekuće godine a od avgusta je počelo naručivanje ovog modela. Čak 30 000 narudžbina je pristiglo a jedini razlog za ovako veliko interesovanje jeste reputacija koju je ovaj model stekao tokom 30 godina postojanja.

Među tržištima na kojima je "Corsa" najpopularnija ubrajaju se naravno "domaća" Nemačka, Francuska i Velika Britanija. Mi možemo slobodno da dodamo da se i na nešem tržištu ovaj Opel model pokazao kao veoma zastupljen automobil.

Prva "Corsa" je proizvedena pre tačno 32. godine i od tada je samo u Evropi prodato preko 12.4 miliona ovog gradskog automobila. Od tog broja čak 4 miliona čine modeli četvrte generacija koja je u proizvodnji i prodaji bila od 2006. do kraja ove godine.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.