Opel Ampera dobila AUTOBEST 2016 nagradu

Izvor: Nacionalna klasa, 28.Okt.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Ampera dobila AUTOBEST 2016 nagradu

Opel je bio veoma uspešan na nedavno održanoj „2016 AUTOBEST Awards“ dodeli priznanja. Proizvođač iz Riselshajma je kući odneo trofeje u dve kategorije. Stručni AUTOBEST žiri, sastavljen od nezavisnih novinara iz 31 evropske zemlje, dodelio je Amperi-e „ECOBEST 2016“ titulu.

Ampera je revolucionarni električni automobil sa izuzetnom voznom autonomijom je pobedio u oštroj konkurenciji, pruživši „pravi odgovor za oblikovanje budućnosti električnog prevoza u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << Evropi“. Pored toga, žiri je prepoznao „Opelov uspešan preokret pod dirigentskom palicom dr Karla-Tomasa Nojmana (Dr. Karl-Thomas Neumann)“. Žiri je nastavio uz reči da se Opelov moto „Gde se nemačka preciznost susreće sa vajarskom umetnošću“, može primeniti kako na modele, tako i samu kompaniju. Rezultat se ogleda u tome što je Opel grupa proglašena za „COMPANYBEST 2016“.

„Mi smo veoma ponosni što smo u prilici da primimo ova prestižna priznanja“, rekao je CEO Opel grupe, dr Karl-Tomas Nojman. „To pokazuje da naši modeli, ali i mi kao kompanija i marka, možemo da ubedimo ljude u ono što radimo. Do sada u toku ove godine, proširili smo se na 18 tržišta, što je moguće jedino ukoliko imate dobar tim i prave proizvode. Uspeh našeg bestselera, Astre, i revolucionarne tehnologije oličene u novoj Opel Amperi-e, samo su dva primera naše sveobuhvatne modelne ofanzive.“

Opel može da se pohvali nenarušenim nizom AUTOBEST priznanja. Prošle, 2015. godine, žiri je Opelu uručio „SAFETYBEST“ titulu za IntelliLux LED® matrična svetla, dok je Opel Corsa imenovana za „Best Buy Car of Europe for 2015“ (Najbolji evropski automobil 2015. po odnosu uloženo-dobijeno).

Izvor: Opel

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.