OVAKO izgleda revolucionarni opel (FOTO)

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO izgleda revolucionarni "opel" (FOTO)

Na Sajmu automobila u Parizu skinut je veo sa novog "opela" za koji kažu da je čudo!

"Evo je naša potpuno nova '0pel ampera-e'. Električno vozilo za svakoga! Nova 'ampera-e' redefiniše prevoz na električni pogon, savlađujući najveću prepreku: voznu autonomiju. Na osnovu par preliminarnih NEDC testova, ovo vozilo je sposobno da prevali više od 500 kilometara sa samo jednim punjenjem. Kada kupci treba da dopune >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << baterije, za distancu od 150 kilometara im je potrebno samo 30 minuta na javnoj punionici. Ovaj automobil ćemo uvesti na evropsko tržište u prvoj polovini sledeće godine", rekao je na predstavljajući novi "opel" na Sajmu automobila u Parizu, CEO "Opela", dr Karl-Tomas Nojman.

Pogledajte u foto galeriji kako ovaj automobil izgleda:

Nojman je objasnio da je novi model prevalila distancu od Londona do Pariza prethodnog vikenda, dugu 417 kilometara, i to sa jednim punjenjem. Kada je automobil stigao na mesto održavanja "Mondial de l’Automobile", baterije i dalje nisu bile prazne. Putni računar je pokazivao da vozilo može da pređe još 80 kilometara.

"Opel je ampera-e" ima bateriju u podu vozila što obezbeđuje prostran kabinski prostor, pružajući komforno sedenje za pet putnika i prtljažnik.

Ostale "Opel" zvezde u Parizu su: "zafira", "moka X" i "karl roks".

Pogledajte i ovaj novitet:

Ferari, a nije crveni!
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.