Negotin: POD ALKOHOLOM SLETEO S PUTA

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Jun.2023, 17:03

Negotin: POD ALKOHOLOM SLETEO S PUTA

Negotin, 27. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu isključili su iz saobraćaja sedamdesetšestogodišnjeg muškarca koji je, vozeći „opel korsu“ sa 1,65 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta.
– Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Negotin: POD ALKOHOLOM SLETEO S PUTA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Sedamdesetšestogodišnjak vozio sa 1,65 promila alkohola u organizmu, pa sleteo s puta

Izvor: Bor030.net, 28.Jun.2023, 08:53

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu isključili su iz saobraćaja sedamdesetšestogodišnjeg muškarca koji je, vozeći „opel korsu“ sa 1,65 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.