NOVITET: Opel Kombo dobio N1 verziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVITET: Opel Kombo dobio N1 verziju

Imaju novi model...

Opelov multifunkcionalni automobil od sada je dostupan i u N1 varijanti svim pravnim licima koja imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost.

Ahmet Cengiz Bey'e Opel Combo Lıfe aracını teslim ettik. Doğu Opel Ailesi olarak iyi günlerde kullanmasını diler , bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz. pic.twitter.com/jALUIcS2VD

— Opel Doğu Van (@opeldogu) March 25, 2020

Peta generacija modela Combo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << debitovala je u Srbiji 2018. godine, a sada je Opel kupcima ponudio i verziju sa N1 homologacijom. Na taj način, putnička opcija Combo Life sa 5 sedišta ima tretman lakog komercijalnog vozila.

To znači da preduzetnici i preduzeća mogu da ga nabave uz povrat PDV-a.

Combo Life N1 ima pet sedišta i tovarni prostor od 0,9 do 2,5 m3, što ga čini prilagodljivim i funkcionalnim vozilom.

Vozilo je opremljeno tehnologijama i sistemima pomoći vozaču, poznatim iz C i SUV segmenta, poput upozorenja na pospanost vozača, automatskog kočenja u hitnim situacijama sa prepoznavanjem pešaka, zadnje kamere koja iz ptičje perspektive pokriva 180°, "head-up" displeja, IntelliGrip sistema.

Tu je i automatski tempomat koji prilagođava brzinu vozila u odnosu na vozilo ispred, ukoliko je to potrebno, a Opel Eye prednja kamera, poznata iz Opelovih modela Astra, Corsa i Mokka X, procesuira različite podatke, formirajući na taj način bazu podataka za sisteme vozačke asistencije, kao što su prepoznavanje saobraćajnih znakova i asistencija pri održavanju vozne trake.

Combo Life takođe ima u ponudi multimedijalne sisteme dijagonale do 8 inča, sa Apple CarPlay i Android Auto funkcijama za povezivanje smartfon uređaja.

Opel Combo Life N1 je dostupan po ceni od 14.630 evra bez PDV-a.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.