NEVEROVATNO: Da li Opel gasi jedan od NAJBOLJIH modela za početnike?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 16:01

NEVEROVATNO: Da li Opel gasi jedan od NAJBOLJIH modela za početnike?

Ostaje u istoriji?

Opel je još pre nekog vremena rešio da, nažalost mnogih, iz svoje ponude izbaci limuzinu Insignia, a sada smo saznali šta će biti sa gardskim modelom Corsa koji se dva puta rađao u poslednjoj generaciji.

Aktuelna Corsa je trebalo da bude poslednji model pod kapom General Motorsa, a onda je stigao Stellantis. Novi gazda je uveo nova pravila, a Corsa je potom preuzela platformu ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << modela ove grupaciji. Sada saznajemo šta će biti u budućnosti.

Za razliku od, primera radi, Fordove Fieste, pa verovatno i VW Pola i Škodine Fabije, ime Corsa ostaće živo još barem jednu generaciju. To je potvrdio šef dizajna Mark Adams. On je tokom promocije redizajnirane Corse za Autocar izjavio da će potpuno nova Corsa stići ali isključivo kao električni model.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.