Jirgen Klop je promenio klub, ali ne i marku svog automobila

Izvor: MojAuto, 12.Okt.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jirgen Klop je promenio klub, ali ne i marku svog automobila

Ambasador Opel/Vauxhall brenda, Jirgen Klop je novi menadžer Liverpool FC-a. Liverpool, osamnaestostrukog šampiona Engleske i osmostrukog pobednika evropskih kupova (5 titula u UEFA Ligi šampiona, 3 titule u UEFA Ligi Evrope), koji želi da povrati staru slavu sa bivšim trenerom Borussije iz Dortmunda. Nakon sedam sezona u Mainzu i Dortmundu, Liverpool će biti njegov prvi strani klub.

„Zaista jedva čekam da >> Pročitaj celu vest na sajtu MojAuto << se suočim sa novim izazovom jer je Liverpool zaista

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

poseban klub za mene. Planirao sam mnogo dužu pauzu, ali događaji u poslednje dve nedelje su me naterali da se stavim u akciju. Sve se izdešavalo veoma brzo nakon toga i nastavljamo punom snagom“, rekao je Jirgen Klop kao novopečeni trener engleskog kluba.

Novi klub, novi igrači, nova liga, novi jezik i vožnja s leve strane – ima mnogo toga na šta se treba navikavati u novoj sredini. Ipak, jedna stvar ostaje ista. Novi trener će i dalje biti međunarodni brend ambasador Opel/Vauxhalla. Takođe, neće biti problema na adaptiranje na Liverpul, jer je Opelova sestrinska marka Vauxhall, zvanični britanski partner kluba kada su automobili u pitanju. Vauxhall takođe sponzoriše nacionalne timove Engleske, Škotske, Velsa i Severne Irske.

VIDEO> Jirgen Klop u Liverpulu:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MojAuto...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.