Izbo ženu, upucao komšinicu, pa juri švalera

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbo ženu, upucao komšinicu, pa juri švalera

Interventne patrole od 15 časova po Mirijevu jure za muškarcem koji u ukradenoj "opel korsi" traga za ljubavnikom svoje supruge, prethodno izbovši ženu i pucavši u komšinicu.

Muškarac iz beogradskog naselja Zvezdara pretukao je danas suprugu i nožem je teško povredio, a zatim je u pokušaju da pobegne pucao u komšinicu.

Obe žene teško su povređene, ali su, kažu lekari, van životne opasnosti.

Porodična svađa izbila je u Ulici bana Mladena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << danas oko 14.00 časova, prenose mediji u Srbiji.

Nakon svađe D. Đ. (48) vise puta je nožem ubo po licu J. Đ. (43) i pobegao, a policija traga za njim.

"Blic" je objavio da je muž vezao suprugu, tukao i ubo nožem. Tražio je da prizna da ima ljubavnika, a zatim je naterao da otkrije i njegovo ime, nakon čega je uzeo pištolj i izašao iz kuće.

U MUP-u su naveli da je u 14.45 zatim nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja u I. R. (28) u Ulici Paje Jovanovića, takođe na Zvezdari.

"Blic" navodi da je to ista osoba, ljubomorni muž ranio je hicem iz pištolja i komšinicu, a zatim je ukrao vozilo "opel korsu".

Za nju je doktorka Macura rekla da je sa prostrelnim ranama stomaka prevezena u Urgentni centar.

Policiju je o slučaju obavestio sin napadača, koji je u međuvremenu došao kući i zatekao ranjenu majku, koja mu je ispričala šta se desilo.

Za napadačem jure interventne jedinice.

"On sad juri ljubavnika da ga ubije, a njemu u trag pokušavaju da uđu patrole interventne brigade", kaže za "Blic" izvor iz MUP Srbije.

(MONDO, ilustracija: MONDO/Petar Stojanović)
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.