Insignia sa 406 ks

Izvor: B92, 21.Avg.2012, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insignia sa 406 ks

Opel za 2013. godinu priprema redizajniranu Insigniju. Paralelno sa osvežavanjem dizajna, inženjeri rade na još snažnijoj OPC verziji.

Kako prenosi britanski Autocar, Opel namerava da postojeći 2.8 litarski turbo-punjeni V6 pojača do krajnjih granica. Nezvanično, umesto 325 ks koliko je motor trenutno u stanju da razvije, u novoj Insigniji raspolagaće sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čak 406 ks.

Sa većom snagom dolazi i problem obuzdavanja tolikih “konja”, tako da će Insignia OPC imati unapređeno oslanjanje i poboljšani kočni sistem u odnosu na aktuelnu verziju.

Očekujemo da nova Insignia OPC bude predstavljena na nekom od većih auto-salona tokom 2013, nakon što se na tržištu pojavi standardna redizajnirana verzija Opelove limuzine.

Pročitajte više o redizajniranom Opelu Insignia.

Pročitajte o aktuelnom Opelu Insignia sa Bi-Turbo motorom.

Pročitajte o aktuelnoj Insigniji OPC.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.