Evropa traži srpskog begunca: Najavio ubistva!

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropa traži srpskog begunca: Najavio ubistva!

Daniel Vojnović (31) opasan je i nepredvidiv, upozorava nemačka policija koja je potragu za njim proširila na celu Evropu.

Die #Polizei fahndet europaweit nach Daniel Vojnovic. Der 31-jährige Insasse der #JVA#Werl war gestern bei einem begleiteten Besuch bei seinen Eltern abgehauen- mit einem silbernen Opel Zafira mit dem Kennzeichen LIP-NV 102. pic.twitter.com/QffMF0cjKb

— RTL WEST (@RTLWEST) March >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 21, 2019

Nemački mediji pišu da je 31-godišnjem Vojnoviću, koji je poreklom iz Srbije i služio je zatvorsku kaznu zbog nanošenja teških povreda, bila odobrena poseta roditeljima tokom koje je pobegao kroz prozor roditeljske kuće.

Vojnoviću je poseta roditeljima odobrena jer je odslužio godinu dana od ukupno tri godine i osam meseci zatvorske kazne.

Dvojica čuvara koja su bila zadužena za njega krenula su za njim, ali nisu uspeli da ga sustignu.

Pobegao je u srebrnoj "opel zafiri" koja je u vlasništvu njegovih roditelja.

"Ako ga vidite, ne razgovarajte s njim. Odmah nas zovite", poručila je policija.

Begunca vratili u zatvor posle 34 godine

Owl24.de javlja kako mu je dijagnosticiran disocijalni poremećaj ličnosti i da je terapeutu rekao da će ubiti nekoliko ljudi i vratiti se u zatvor.

Iz zatvora demantuju da je najavio ubistva. Vojnović je počinio i više krađa u Nemačkoj, a u zatvoru je teško povredio svog cimera, prenosi Index.hr.

Za njim je raspisana evropska poternica.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.