Državljanin Bugarske krio marihuanu u donjem vešu

Izvor: RTS, 13.Dec.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Bugarske krio marihuanu u donjem vešu

Na ulazu graničnog prelaza Gradina carinici su, u saradnji sa policijom, u donjem vešu državljanina Bugarske pronašli marihuanu, saopštila je Uprava carina.
Kada je "opel" bugarskih registarskih oznaka stigao juče na red za kontrolu, 42-godišnji državljanin Bugarske, rekao je da nema ništa da prijavi.
Međutim, carinski službenici su se ipak odlučili za detaljan pregled.
Intuicija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ih nije prevarila, jer su prilikom pregleda putnika, u donjem vešu, pronašli kesicu u kojoj se nalazilo 12 grama marihuane, navodi se u saopštenju.
Vozač je carinicima rekao da je drogu kupio za sebe u Bugarskoj, previdevši činjenicu da je njeno prenošenje preko granice, bez obzira na to kome je namenjena i o kolikoj količini se radi, zabranjeno.
Carinici napominju da se manje količine droge uvek teže otkrivaju, jer postoji neuporedivo više mogućnosti za sakrivanje.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pokušao da preko granice prenese marihuanu u donjem vešu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2018

Carinici su juče na graničnom prelazu Gradina sprečili 42-godišnjeg vozača “opela” da uđe u Srbiju sa 12 grama marihuane, koju je pokušao da prenese u donjem vešu...Manja količina droge je otkrivena kada su, nakon što je bugarski državljanin rekao da nema šta da prijavi, carinici detaljno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.