Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI UDESA ADAMA ĐOGANIJA I POZNATE VODITELJKE: Mislio sam da ću je izbeći!

Adam Đogani, rijaliti učesnik Zadruge i brat Lune Đogani, doživeo je saobraćajnu nesreću kada je udario u automobil voditeljske Danijele Buzurović. Đogani je automobilom marke “folksvagen” udario u automobil marke “opel” kojim je upravljala voditeljka. Đogani i Buzurović zadobili su lakše telesne povrede. Učesnik rijalitija je pregledan u Hitnoj, gde su mu stavili kragnu za The post DETALJI UDESA ADAMA ĐOGANIJA I POZNATE VODITELJKE: Mislio sam da ću je izbeći! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILE KITIĆ USKORO NASTUPA S LUNOM ĐOGANI U AUSTRIJI: Folker otkrio da li mu smeta rijaliti zvezda na BINI!

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2019

Folk zvezda Mile Kitić je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih pevača u dijaspori i zbog toga je za mnoge na estradi veliki uspeh kada negde u inostranstvu zajedno sa njim imaju dogovoreni nastup. U subotu, 26. oktobra, Mile će u jednom klubu u Austriji pevati sa pobednicom “Zadruge”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.