Automobil naleteo na dečaka (15) na PEŠAČKOM PRELAZU u Nišu: Hitna pomoć ga odmah prevezla u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 23:13

Automobil naleteo na dečaka (15) na PEŠAČKOM PRELAZU u Nišu: Hitna pomoć ga odmah prevezla u bolnicu

O nezgodi je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Tinejdžer star 15 godina iz Niša prevezen je u UKC Niš nakon što ga je danas oko 18.10 časova oborio automobil marke "opel" na Bulevaru Nemanjića.

Automobil je naleteo na dečaka dok je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, u kružnom toku na raskrsnici sa Ulicom Blagoja Parovića.

Dečak je sanitetom Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoći prevezen u UKC Niš radi dijagnostike i daljeg lečenja.

Prema prvim informacijama, on nije zadobio teške telesne povrede, ali tačan stepen povreda biće utvrđen tek nakon okončanja dijagnostike.

U niškoj policiji je potvrđeno da je došlo do obaranja pešaka na Bulevaru Nemanjića i da je o nezgodi obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

(Srbija Danas/Blic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.