06.12.2016 ::: Nova Opel Insignia (2017) snimljena na ulici bez maske! (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 06.Dec.2016, 04:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

06.12.2016 ::: Nova Opel Insignia (2017) snimljena na ulici bez maske! (FOTO)

Druga generacija modela Opel Insignia biće predstavljena na martovskom autosalonu u Ženevi. Zahvaljujući špijunskim fotografima, možemo videti kako izgleda nova Insignia i to potpuno bez maske...

Snimci su zabeleženi tokom oficijelnog snimanja promotivnog materijala, a zanimljivo je da su snimljene obe karoserijske verzije, sedan i karavan. Oba automobila opremljena su atraktivnim paketom OPC Line.

Moramo priznati, >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << da smo oduševljeni izgledom novog Opelovog predstavnika srednje klase, koji dizajnerski podseća na neke mnogo skuplje modele premium marki. Snimci su napravljeni na ulicama Los Angelesa, što nije iznenađenje. Kao i kod prve generacije Insignije, i nova bi se u Sjedinjenim Američkim Državama mogla prodavati pod imenom Buick Regal.

Nova generacija modela Opel Insignia zvanično će biti predstavljena na autosalonu u Ženevi, u martu mesecu sledeće godine. Iz Opela nam javljaju, da će nova generacija popularnog sedana biti za 195 kilograma lakša od svog prethodnika (najmanje 140 ks, u zavisnosti od verzije), a samo 60 kilograma je "ušteđeno" na karoseriji izrađenoj od specijalnog čelika i aluminijuma.

Najavljeno je i povećanje međuosovinskog rastojanja od čak 92 milimetra. Baznu verziju pokretaće motor 1.5 Turbo maksimalne snage 121 kW, a masa Insignije opremljene ovim motorom iznosiće 1.438 kilograma.

Foto: Jalopnik / Carscoops

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.