Izvor: Radio 021, 27.Jul.2020, 07:28

Motociklista poginuo u udesu na Bulevaru Evrope, istovremeno na istom mestu još jedan pad sa motora

Motociklista S. Đ. (34) iz Bezdana poginuo je u udesu koji se juče oko 19 časova dogodio na Bulevaru Evrope.

Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, udes se dogodio pre naplatne rampe "Sever", u pravcu ka Subotici.

Muškarac je vozio motocikl marke "Honda", a prema prvim saznanjima, izgubio je kontrolu nad dvotočkašem i udario u zaštitnu ogradu. On je poginuo na licu mesta, dok je prema pisanju pojedinih medija suvozačica M. Đ. (33) povređena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Istovremeno u neposrednoj blizini proklizao je motocikl "Suzuki" i vozač i suvozač sa ovog motora su pali na asfalt. Vozač D.B. (38) iz Srpskog Miletića zadobio je teške povrede, dok je njegova saputnica I.B. (28) lakše povređena. Kako kaže dr Krulj, njih dvoje su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Klinički centar Vojvodine, na hirurgiju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Honda,   Suzuki,   Subotica

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Motociklista poginuo u udesu na Bulevaru Evrope

Izvor: NoviSad.com, 27.Jul.2020

Motociklista S. Đ. (34) iz Bezdana poginuo je u udesu koji se juče oko 19 časova dogodio na Bulevaru Evrope. Udes se dogodio pre naplatne rampe „Sever“, u pravcu ka Subotici..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.