Izvor: Radio 021, 15.Apr.2021, 18:08

Dvadesetogodišnjak vozio 184 kilometra na sat, pa osuđen na društveno koristan rad

Pripadnici saobraćajne policije zaustavili su presretačem sinoć na auto-putu Šid-Beograd, u Novom Beogradu, dvadesetogodišnjeg vozača automobila BMW koji je vozio brzinom od 184,4 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 80 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

Dvadesetogodišnjak je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kad je to zakonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zabranjeno, dok je snaga motora vozila bila 135 kW, iako sa probnom vozačkom dozvolom može upravljati isključivo vozilom čija snaga motora ne prelazi 80 kW, saopštila je policija.

Prekršajni sud u Beogradu osudio je učinioca prekršaja na kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 280 časova i novčanom kaznom od 150.000 dinara.

Takođe, njemu je izrečeno 18 kaznenih poena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 meseci.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vozio više od 180 kilometara na čas na Gazeli u zabranjeno vreme u nedozvoljenom autu

Izvor: B92, 15.Apr.2021

Policajci su na auto-putu Šid-Beograd, u Novom Beogradu, zaustavili dvadesetogodišnjeg vozača automobila "Be-Em-Ve".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.