DERU NAS NA TABLICAMA

Izvor: Kurir, 11.Okt.2011, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DERU NAS NA TABLICAMA

BEOGRAD - I „punto“ je luksuz! Ako vozite „punto“ i živite u Srbiji, registraciju morate da platite i do 19.000 dinara! U zemljama EU taj luksuz vas ne bi koštao više od 70-80 evra, a u Hrvatskoj 110!

BEOGRAD - I „punto“ je luksuz!

Ako vozite „punto“ i živite u Srbiji, registraciju morate da platite i do 19.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dinara! U zemljama EU taj luksuz vas ne bi koštao više od 70-80 evra, a u Hrvatskoj 110! I mada osiguranje vozila plaćamo ubedljivo najskuplje u Evropi, u slučaju nastanka šteta, osiguravajuća društva ubedljivo najmanje plaćaju žrtvama!

Takođe, činjenica je da država profitira i na novim saobraćajnim tablicama, nalepnicama i dozvolama.

- Ako proizvodnja tablice košta 100 dinara, toliko treba i da naplaćuju prilikom registracije - kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić navodi da vozi automobil od 3.000 kubika star 19 godina:

- Registracija mi je 430 evra, iako automobil vredi tek nešto više od 1.200 evra. Ne vozimo mi stare automobile zato što smo emotivno vezani za njih.

(E. K.)
Pogledaj vesti o: Nove tablice,   Litvanija,   Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kurir: Registracija punta u Srbiji košta do 19.000 din. u Nemačkoj 80 evra, a u Litvaniji 70

Izvor: Moto.rs, 11.Okt.2011

Ako vozite „punto“ i živite u Srbiji, registraciju morate da platite i do 19.000 dinara! U zemljama EU taj luksuz vas ne bi koštao više od 70-80 evra, a u Hrvatskoj 110! I mada osiguranje vozila plaćamo ubedljivo najskuplje u Evropi, u slučaju nastanka šteta, osiguravajuća društva...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.