OVO VAJDA RETKO RADI: Fotka ZBOG koje Noletovim rivalima neće biti dobro (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO VAJDA RETKO RADI: Fotka ZBOG koje Noletovim rivalima neće biti dobro (FOTO)

Novak Đoković stigao u Melburn.

Novak Đoković stigao je u Melburn gde će od 16. do 29. januara učestvovati na Australija openu. Nole na prvom gren slemu u sezoni brani titulu koju je inače osvajao već šest puta.

PAKAO: Evo šta MUČI Noleta u Melburnu (FOTO)

Do starta Ozi opena ostalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još samo četiri dana, a prvi zadatak srpskom šampionu biće da se privikne na tropske vrućine u Melbrunu.

NOVAK JE KRALJ: O Đokovića su se OGREŠILI, a ON ima je OVAKO oprostio (VIDEO)

Ipak, ono što može da raduje sve navijače srpskog šampiona je sjajna atmosfera u njegovom timu. Iako, te čini veoma retko Marjan Vajda je na društvenim mrežama okačio sliku na kojoj sa Gebhardom Grečom i Miljanom Amanovićem.

ANA IVANOVIĆ NIJE ZABORAVLJENA: OVO će vam naterati SUZE na oči (VIDEO)

A photo posted by Marian Vajda (@vajdamarian) on Jan 11, 2017 at 11:24pm PST

Da li je to najava novog trijumfa i velikog slavlja u Melbrunu presudite sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PAKAO: Evo šta MUČI Noleta u Melburnu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017

Srpski šampion brani titulu u Australiji...Novak Đoković stigao je u Melburn gde će pokušati da odbrani titulu i sedmi put postane vladar Austalije...NOVAK JE KRALJ: O Đokovića su se OGREŠILI, a ON ima je OVAKO oprostio (VIDEO)..Srpski šampion suočio se velikim problemima čim je stigao u Melburn....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.