Izvor: Blic, 13.Maj.2024, 00:45

Socijalisti ubedljivo pobedili na regionalnim izborima u Kataloniji

Socijalistička partija Katalonije (PSC) ubedljivo je pobedila na regionalnim izborima u Kataloniji koji su održani danas i osvojila je 42 poslanička mesta u parlamentu u Barseloni na osnovu više od 98 odsto prebrojanih glasova.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiva pobeda dosadašnjeg predsednika Litvanije u prvom krugu izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024

Litvanska Centralna izborna komisija saopštila je danas da je na jučerašnjim predsedničkim izborima aktuelni predsednik Gitanas Nauseda osvojio ubedljivo najviše glasova, odnosno 44,54 odsto, dok je drugo mesto osvojila premijerka Ingrida Šimonite sa 19,94 odsto, na osnovu 100 odsto prebrojanih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ubjedljiva pobjeda socijalista u Kataloniji

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2024

BARSELONA - Socijalistička partija Katalonije (PSC) ubjedljivo je pobijedila na regionalnim izborima u Kataloniji koji su održani u nedjelju i osvojila 42 poslanička mjesta u parlamentu u Barseloni, na osnovu više od 98 odsto prebrojanih glasova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.