Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva su očekivanja Đokovića pred početak Australijan opena?

Srpski as Novak Đoković stigao je na mesto uspeha, u Melburn. Australijan open je osvajao čak šest puta i opet je glavni favorit za titulu.

Srbin je organizovao humanitarnu akciju,  a odradio je i prvi trening.

- Osećam se fenomenalno. Ovo je verovatno najbolji Grend slem turnir u našem sportu. Turnir neprestano napreduje i svi u organizaciji daju sve od sebe kako bismo se osećali kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kod kuće. Uzevši u obzir moje rezultate ovde i uspomene koje sam stvorio, zaista sam jedva čekao da se vratim - rekao je Novak.

Na pitanje predstavnika "sedme sile" da li može do sedme titule, Novak je našao vezu sa tajnim agentom Džejmsom Bondom.

- 007, zašto da ne, 2017. godina je. Nisam numerolog, ali zvuči dobro. Motivisan sam da napravim dobar rezultat, početak je sezone i odmah prvi Grend slem. Siguran sam da nisam jedini koji se tako oseća.

Đoković je pohvalio velikog rivala, Endija Mareja.

- Endi je zaslužio da bude broj jedan, igrao je sjajno u drugoj polovini 2016. godine, a sada smo igrali već jedan meč u Dohi i radujem se sledećim mečevima s njim - zaključio je Novak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

OVO VAJDA RETKO RADI: Fotka ZBOG koje Noletovim rivalima neće biti dobro (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017, 10:24

Novak Đoković stigao u Melburn...Novak Đoković stigao je u Melburn gde će od 16. do 29. januara učestvovati na Australija openu. Nole na prvom gren slemu u sezoni brani titulu koju je inače osvajao već šest puta...PAKAO: Evo šta MUČI Noleta u Melburnu (FOTO)..Do starta Ozi opena ostalo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.