Prvi humanitarni pavti u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 23:46

Prvi humanitarni "pavti" u Novom Sadu

Prvi humanitarni "pavti" organizovan je u Novom Sadu s ciljem da se podigne svest o udomljavanju kućnih ljubimaca, ali i o brizi prema napuštenim životinjama.
Dobra energija i mnogo ljudi okupljenih oko iste misije - zbrinuti i udomiti napuštene kućne ljubimce, slika je koju smo zatekli na prvom humanitarnom " pavtiju" u Novom Sadu.
Akcija udomljavanja životinja biće nastavljena i na biciklističkim trkama 25. i 26. maja u okviru tour de fruške, ali i 16. juna, kada će Novi Sad po prvi put biti domaćin svetske Ucijeve "Gran fondo" trke.
Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje, koji žele da udome kućnog ljubimca ili da im pomognu u njihovom radu, da im se jave na stranicama njihovih društvenih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.