Novi STAR donosi: Đorđe Đoković se ne odvaja od devojke Tijane! Ona bi mogla da zaseni Noletovu ženu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR donosi: Đorđe Đoković se ne odvaja od devojke Tijane! Ona bi mogla da zaseni Noletovu ženu!

Najmlađi član porodice Đoković, Đorđe, skoro da se uopšte ne odvaja od devojke Tijane Ralić!

I dok je Novak bio u Rimu na turniru, njegovog brata smo spazili na Adi ciganliji. Tamo je učestvovao u revijalnom teniskom meču, dok su ga bodrili devojka i njen mlađi brat. Kako smo primetili Đorđe je i ovog puta imao jednog telohranitelja, za svaki slučaj, jer ipak je njegov brat svetska faca! A to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << su ga slučajni prolaznici stalno zaustavljali i tražili da se slikaju sa njim nije smetalo njegovoj devojci Tijani sa kojom je u vezi sedam meseci.

Inače, Tijana ima 19 godina i potiče iz ugledne beogradske porodice, a sa Đokovićem se upoznala tokom letovanja z Crnoj Gori. Kako stvari stoje, izgleda da će njihova ljubav potrajati, a neki već pričaju kako bi Tijana uskoro mogla da zaseni Novakovu ženu Jelenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.